Dnešní dopoledne bohužel sněžilo s deštěm, ale nedalo se nic dělat. Po snídani šlo 3. družstvo na běžky, zbylá dvě družstva šla sjezdovat a učit se carvingový oblouk. Žáci si ale z mokrého počasí nic nedělali, všechny činnosti spojené s lyžováním zvládli výborně!

Třetí den kurzu je vždy odpočinkový a lyžuje se jen dopoledne, takže se po obědě šlo dovádět na sníh, ale bez lyží. Družstva soutěžila ve sjezdu na bobech a také v tom, kdo postaví nejhezčího sněhuláka. Napínavé bylo přetahování lanem, jelikož se do této soutěže zapojili i učitelé. Neměli to ale vůbec jednoduché, protože fyzická kondice dětí se každým dnem očividně zlepšuje. Všichni si užili spoustu sněhové zábavy. Dnešní odpoledne také zpestřily paní učitelky Mgr. Švandová a Mgr. Brandová, které se přijeli na žáky podívat a mimo jiné i obodovat úklid na pokojích. Po večeři následovaly různé zábavné hry na chatě, tentokrát bez přednášky o lyžování.

Čas na horách rychle utíká, lyžařský kurz je už za polovinou. Fotogalerie na našem webu je stále doplňována o další nové fotografie.